top of page

A Jardineria Garrotxa som una empresa amb experiència en la instal·lació i manteniment de gespa a Olot i Banyoles.

Si el que t'agrada és el tacte de la gespa natural, t'oferim un servei d'implantació de gespa per rotllos TP o sembra per llavor.

Si, per contra, prefereixes un baix manteniment i consum d'aigua, nosaltres som instal·ladors de gespa artificial i podem oferir-te una àmplia gamma de gespes de qualitat ajustades a les teves necessitats.

Truca'ns! I pressupostarem el teu projecte sense compromís.

Destaca el seu aspecte ornamental, ideal per a un jardí d'alt nivell. Existeixen barreges que aporten diferent estètica, resistència al fred i calor, necessitats hídriques, etc. Recomanem la seva implantació en el període de principis de tardor, ja que es redueix considerablement la despesa d'aigua per la seva germinació o implantació per TPs. Requereix un alt grau d'atenció.
És una opció cada vegada més valorada, especialment en les zones costaneres. La seva resistència a la sequera i baixes necessitats de manteniment fan aquestes espècies una gran opció per a aquesta situació concreta. Es recomana la seva implantació, generalment per llavor, a la primavera o principis d'estiu, ja que requereix temperatures altes per germinar.
Aquesta espècie és poc coneguda tot i les seves grans capacitats adaptatives i baix grau de manteniment. S'adapta molt bé a condicions de semiombra i ombra, requereix un nivell mitjà de reg. L'aspecte de la seva fulla és, potser, el tret que l'allunya més de la resta de cespitoses.
La gespa artificial va obtenint més i més acceptació amb el pas del temps. Compleix perfectament amb les necessitats estètiques, ja que costa diferenciar-la a simple vista de la natural. El seu manteniment és mínim respecte l'opció natural i el consum d'aigua és quasi nul. Una subcategoria dins aquest grup seria el Mixt, que vindria a ser la simbiosi entre gespa natural i artificial.
bottom of page