top of page
Vall de Bianya

He contractat els seus serveis 3 cops per a una finca rústica, tenen criteri global a mi això em facilita la planificació dels treballs. Saben, són professionals i estem aconseguint un espai respectuós i amb compte amb els diferents tipus d'arbres i arbustos. Estic satisfet de poder comptar amb la seva bona feina.

Vall de Bianya

6/11/2021

Santa Pau

L'equip Jardineria Garrotxa va fer un treball excel·lent a casa nostra, ha sigut una bona inversió, ara ja no hem de patir per tallar l'herba i així ens estalviem una bona factura d'aigua. Ens van fer una petita zona d'hort per abastir les necessitats mínimes de la família i estem encants. Ha valgut la pena!!

Santa Pau

16/4/2021

Hostalets d'en Bas

Feina excel·lent i tracte immillorable. Gràcies per tot. Encantats de treballar amb vosaltres.

Hostalets d'en Bas

5/4/2021

Porqueres

Todo perfecto! Rápidos, económicos, profesionales y muy agradables. Estamos muy satisfechos con el trabajo que nos han hecho. Gracias!

Porqueres

30/4/2021

Vilafant

Muy profesionales, rápidos, limpios, volvería a repetir.

Vilafant

22/10/2020

Olot

Fa molts anys que tinc i gaudeixo del meu jardí i estic molt satisfeta i agraïda als dos membres de Jardineria Garrotxa perquè m'assessoren i s'encarreguen de les tasques amb molta dedicació i professionalitat.

Per altra banda, són persones series, properes en el tracte personal i alhora coneixedors de tot l'àmbit general de la jardineria: les condicions i requeriments adequats per cada planta o arbre.

Valoro especialment la seva disposició en fer una jardineria ecològica i sostenible, respectant l'entorn i la natura.

Olot

29/4/2020

Besalú

En Fredi i el seu equip han estat un excel.lent “company de viatge” en el disseny i la construcció del nostre jardi. Hem quedat molt contents de la seva feina.

Bona atenció, gran professionalitat i un grau de compromis important en l’execució i el seguiment de tota l’obra.

 

Moltes gràcies.

Besalú

19/10/2019

Gerent Oliva Motor Girona

Buscàvem originalitat, ja que preteníem cridar l'atenció amb la instal·lació dedicada al Temps de Flors, i Jardineria Garrotxa ho va aconseguir. Molt bona feina, molt ràpida, i neta tant en muntatge com en desmuntatge. Agrair els horaris en dies festius que van haver de fer per qüestions marcades per la ubicació.

Gerent Oliva Motor Girona

24/5/2018

Maçanet de la Selva

Alfredo, el responsable de la empresa es una persona muy atenta, me ha dado un trato exquisito. Un trabajo bien echo y rápido. Estoy muy contenta del trabajo realizado, no dudaré en contactar con él para próximos trabajos en mi terreno. Gracias por todo.

Maçanet de la Selva

1/4/2018

Vilamaniscle

Molt bona feina en la talla d'arbres. En un sol dia tot resolt. Rapidesa i professionalitat! Tot en els terminis establerts! Han acabat fins i tot abans del temps previst.

Vilamaniscle

13/2/2018

Besalú

Vam contactar amb Jardineria Garrotxa per fer la poda d'una olivera i el manteniment del jardí. El resultat va ser millor del que esperàvem, hem quedat molt contents i no dubtarem en tornar-los a contactar quan ho necessitem. Es mereixen un 10 per el seu bon treball, tracte i professionalitat.

Besalú

22/1/2018

Cabanes

Excelente trabajo, muy profesional y abierto a sugerencias e indicaciones. Cumplimiento estricto de lo solicitado y de los tiempos de realización. 10 sobre 10.

Cabanes

10/11/2017

bottom of page