Santa Pau

L'equip Jardineria Garrotxa va fer un treball excel·lent a casa nostra, ha sigut una bona inversió, ara ja no hem de patir per tallar l'herba i així ens estalviem una bona factura d'aigua. Ens van fer una petita zona d'hort per abastir les necessitats mínimes de la família i estem encants. Ha valgut la pena!!

Santa Pau

16/4/2021

Hostalets d'en Bas

Feina excel·lent i tracte immillorable. Gràcies per tot. Encantats de treballar amb vosaltres.

Hostalets d'en Bas

5/4/2021

Porqueres

Todo perfecto! Rápidos, económicos, profesionales y muy agradables. Estamos muy satisfechos con el trabajo que nos han hecho. Gracias!

Porqueres

30/4/2021

Vilafant

Muy profesionales, rápidos, limpios, volvería a repetir.

Vilafant

22/10/2020

Olot

Fa molts anys que tinc i gaudeixo del meu jardí i estic molt satisfeta i agraïda als dos membres de Jardineria Garrotxa perquè m'assessoren i s'encarreguen de les tasques amb molta dedicació i professionalitat.

Per altra banda, són persones series, properes en el tracte personal i alhora coneixedors de tot l'àmbit general de la jardineria: les condicions i requeriments adequats per cada planta o arbre.

Valoro especialment la seva disposició en fer una jardineria ecològica i sostenible, respectant l'entorn i la natura.

Olot

29/4/2020

Besalú

En Fredi i el seu equip han estat un excel.lent “company de viatge” en el disseny i la construcció del nostre jardi. Hem quedat molt contents de la seva feina.

Bona atenció, gran professionalitat i un grau de compromis important en l’execució i el seguiment de tota l’obra.

 

Moltes gràcies.

Besalú

19/10/2019

Gerent Oliva Motor Girona

Buscàvem originalitat, ja que preteníem cridar l'atenció amb la instal·lació dedicada al Temps de Flors, i Jardineria Garrotxa ho va aconseguir. Molt bona feina, molt ràpida, i neta tant en muntatge com en desmuntatge. Agrair els horaris en dies festius que van haver de fer per qüestions marcades per la ubicació.

Gerent Oliva Motor Girona

24/5/2018

Maçanet de la Selva

Alfredo, el responsable de la empresa es una persona muy atenta, me ha dado un trato exquisito. Un trabajo bien echo y rápido. Estoy muy contenta del trabajo realizado, no dudaré en contactar con él para próximos trabajos en mi terreno. Gracias por todo.

Maçanet de la Selva

1/4/2018

Vilamaniscle

Molt bona feina en la talla d'arbres. En un sol dia tot resolt. Rapidesa i professionalitat! Tot en els terminis establerts! Han acabat fins i tot abans del temps previst.

Vilamaniscle

13/2/2018

Besalú

Vam contactar amb Jardineria Garrotxa per fer la poda d'una olivera i el manteniment del jardí. El resultat va ser millor del que esperàvem, hem quedat molt contents i no dubtarem en tornar-los a contactar quan ho necessitem. Es mereixen un 10 per el seu bon treball, tracte i professionalitat.

Besalú

22/1/2018

Cabanes

Excelente trabajo, muy profesional y abierto a sugerencias e indicaciones. Cumplimiento estricto de lo solicitado y de los tiempos de realización. 10 sobre 10.

Cabanes

10/11/2017

Massanet de la Selva

Llegaron muy puntuales a un lugar relativamente apartado en el que cualquier persona que no conozca la zona se podía perder. Su trato fue excelente desde el principio. He de decir que ha sido muy gratificante el trabajo realizado. Son muy profesionales: rápidos, coordinados y lo no menos importante muy limpios. El espacio quedó muy pulido. El trabajo realizado fue la poda de una higuera y un nogal (era muy alto) no solamente pude ver que trabajaban con un buen sistema de seguridad sino que tenían buenos conocimientos sobre el crecimiento del árbol. Un trabajo muy cuidado hasta el límite de ser meticulosos con la estética del árbol. El precio acordado estaba ajustado al trabajo realizado. Sin duda les volveré a llamar y los recomiendo 100% sin dudarlo.

Massanet de la Selva

17/10/2016