top of page

Realitzem poda d'alçada i tala d'arbres a Olot i Banyoles. Posem a la seva disposició un equip de professionals qualificats i dotats dels mitjans necessàris (Camió grua o camió cistella)  per dur a terme amb èxit una feina que requereix especial atenció i coneixement. En seguretat, disposem de equips homologats, així com personal qualificat per treballs en alçada.

Realitzem:

  • Escapçat de copes.

  • Retirada de branques mortes o molestes.

  • Eliminació d'arbres sencers amb fre de seguretat.

  • Eliminació d'arrels.

A Jardineria Garrotxa també oferim un servei de neteja i desbrossa de terrenys i en gestionem els residus derivats. Oferim preus accessibles basats en l'anàlisi del terreny in situ. Els nostres preus només són possibles donat el nostre coneixement.

  • Obertura i manteniment de franges contra incendis.

  • Neteja i desbrossa de tot tipus de parcel·les i amb qualsevol tipus de coberta vegetal.

  • Sega de marges de camps agrícoles, camins forestals i carretes.

  • Debrossament de rieres i canals.

  • Eliminació de restes in situ.

  • Crema controlada.

Posa't en contacte amb nosaltres i programarem una visita per donar-te pressupost.

Preguntes freqüents sobre desbrossa de terrenys

 

Quin cost té desbrossar una parcel·la? 

Els nostres preus poden variar segons el tipus de coberta entre els 0,12 euros/m2 amb coberta herbàcia fins als 0,25 euros/m2 en terrenys amb arbres joves i matolls alts. És a dir, una parcela de 1000 metres quadrats amb coberta d'herba suposaria un cost aproximat de 150 euros sense incloure la retirada de residu. Altres aspectes com el pendent del terreny o la distància de desplaçament s'hauran de tenir en compte a l'hora de realitzar el pressupost final.

Quina duració pot tenir el treball?

Habitualment es considera que es poden desbrossar 1000 m2 amb coberta herbàcia en una jornada de 8-10 hores de treball. Aquesta és una estimació que variarà en funció de les condicions del terreny (Pendent, accès,...).

Perquè és necessari netejar/desbrossar la meva parcel·la?

Un dels motius principals és que la normativa vigent estableix que els propietaris de solars i parcel·les han de mantenir-les en condicions de seguretat, salubritat i ornat públic, i l'incompliment de la normativa pot derivar en multes. La prevenció d'incendis o la millora de la visibilitat i seguretat vial són motius de pes per procedir a netejar un terreny.

És necessàri recollir el residu?

La resposta és no necessàriament. En un terreny on es vulgui mantenir reduir el creixement vegetal una capa de restes vegetals pot evitar el creixement de la coberta herbàcia, aquesta acció és coneguda amb el nom de "multxing". Això redueix els costos tant pel que fa al temps de treball com el temps en què s'haurà d'efectuar una nova desbrossa. En casos excepcionals, o sota petició expressa del client, es pot realitzar una recollida o crema controlada per una mera qüestió estètica.

cortadora de césped
bottom of page