top of page

 

Jardineria Garrotxa és una empresa jove i entusiasta que ofereix una ampla varietat de serveis per al manteniment i creació de jardins per a clients d'Olot i Banyoles. El nostre objectiu principal és el desenvolupament integral de projectes de jardineria sostenibles adaptats als temps actuals.

El nostre equip està format per Tècnics Agrícoles i especialistes en jardineria amb experiència en disseny, construcció i conservació de jardins.

 

Estem dedicats a projectar i mantenir des de jardins particulars fins a comunitats de propietaris o empreses (Cases rurals, restaurants, càmpings, fàbriques...).

 

El nostre major afany consisteix a tenir cura dels acabats i complir amb els terminis acordats amb els nostres clients, respectant el medi ambient i els gustos de cada client des d'una actitud familiar sense perdre els aspectes positius d'una empresa.

 

Per nosaltres la teva personalitat és el teu jardí. Tinguis l'espai que tinguis i siguin els quins siguin els teus gustos i necessitats, en qüestió de jardí segur que tenim la idea que estàs buscant al millor preu.

Treballem cada dia per oferir als nostres clients total garantia de:

Professionalitat            Compromís            Sostenibilitat

bottom of page